GetSkills kurserne: Hvem, hvad, hvor?

Hvordan foregår kurserne?

Vores kurser er 100% online, så du kan lære i dit eget tempo. Du kan altså starte, stoppe og fortsætte, når det passer dig. Du kan lære fra din arbejdsplads, sofa eller mens du er på farten. Det er op til dig!

Hvem underviser på kurserne?

Vi har udvalgt undervisere, som er eksperter på lige netop deres område. Kurserne er udviklet i et tæt samarbejde mellem fageksperterne og professionelle kursusudviklere, så du er garanteret kurser af høj kvalitet.

Hvordan ved jeg, at jeg lærer noget? Er det ikke bare en lang række videoer?

GetSkills er mere end bare video. Du vil møde videoer, quizzer, flip-cards, hurtige opgaver og en lang række praktiske øvelser som passer ind i din hverdag. Alt sammen designet af vores eksperter i læring. Vi ved nemlig, at jo mere aktiv du er - jo mere får du ud af kurset. Du kan se præcis hvad hvert kursus indeholder under 'Kurset i detaljer' på kursussiden.

Hvor lang tid varer kurserne? 

De varer fra 1 til 3 timer. Så korte, at du kan tage dem på en eftermiddag. Vi har tygget en masse viden igennem og komprimeret det ned i små dele, så du får præcis den nødvendige viden. På hvert kursusside kan du se, præcis hvor lang tid kurset tager.

Hvordan får jeg mit kursusbevis? 

Du får dit kursusbevis ved afslutning af et kursus i getskills.sana.ai. Hop til kursets sidste kort for at tilgå dit kursusbevis. Men sørg for at du har set alle kort i kurset først. Først når du har gjort det, bliver der dannet et kursusbevis. 

Hvornår kommer der nye kurser? 

Når du er skrevet op til vores nyhedsbrev, får du med det samme at vide, når der kommer et nyt kursus. Vi udgiver hele tiden nye kurser. 

 

Priser

Hvad koster jeres kurser? 

Hos GetSkills kan du købe adgang til ét enkelt kursus ad gangen (med adgang i 30 dage), eller du kan abonnere og få fuld adgang til alle kurser. Prisen på enkeltkurser finder du på siden med omtale af kurset. Prisen på abonnement finder du her https://www.getskills.dk/abonnement 

Er priserne inkl. eller ekskl. moms?

Priserne er uden moms. Der lægges hverken moms på kurser, abonnementer eller tillægsydelser.

 

Abonnement

Hvordan opsiger jeg mit abonnement? 

Du kan nemt opsige dit abonnement. Tryk på knappen på din profilside eller skriv til os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvor lang binding og opsigelse er der på abonnement? 

Der er ingen binding eller langt opsigelsesvarsel. Du kan kan opsige dit abonnement, når som helst. Når du opsiger dit abonnement, løber det den periode ud, som du har betalt forud for. Har du fx betalt for abonnement fra 30. april til 29. maj, og opsiger abonnementet 14. maj, så løber det til og med 29. maj. Det gør altså ingen forskel, om du opsiger abonnementet 5. maj, 14. maj, eller venter til 28. maj. Du har selvfølgelig stadig fuld adgang til alle kurser i opsigelsesperioden. 

Fortrydelse og rabatkoder

Hvordan fortryder jeg mit køb?

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du har købt et kursus, abonnement eller andet online hos GetSkills. Så snart du er gået ombord i kurset, bortfalder din fortrydelsesret. Hvis du vil fortryde dit køb, så skal du skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortælle, at du fortryder dit køb. Du kan læse mere om din fortrydelsesret i handelsbetingelserne.

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Hvis du har en rabatkode kan du bruge den, når du køber et kursus eller abonnement. Du skal blot indtaste koden i feltet ‘Rabatkode’. Det er vigtigt, at du indtaster den, når du tilmelder dig. Når du først har foretaget et køb, kan du ikke længere bruge rabatkoden.

Hvad er jeres 'Tilfredshedsgaranti' for noget? 

Vi giver en tilfredshedsgaranti på 1 uge, uanset om du køber et enkelt kursus eller abonnement. Hvis det viser sig, at du alligevel ikke er tilfreds med kurserne, så skriver du blot til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest en uge efter du købte kurset/abonnementet, og så giver vi det fulde beløb du betalte tilbage. Har du fuldført et helt kursus, gælder garantien dog ikke.  

 

Adgang til kurserne

Hvor foregår kurserne?

Alle vores kurser foregår på vores læringsplatform getskills.sana.ai. Tast dit login, og så er du i gang!

Hvordan får jeg adgang til kurserne?

Når du har købt et enkelt kursus eller abonnement, får du tilsendt et link med invitation til kurserne på getskills.sana.ai. Her skal du oprette dit eget kodeord. Når du har gjort det, kan du nemt tilgå dit kursus fra en browser via din computer, smartphone eller anden device. 

Hvor længe har jeg adgang til mit kursus?

Det afhænger af, om du har købt et enkelt kursus eller abonnement. Hvis du har købt et enkelt kursus, har du adgang 30 dage fra købstidspunktet. Har du et abonnement, så har du fri adgang til alle kurser, så længe du abonnerer. Når du opsiger abonnementet, har du stadig adgang, så længe din abonnementsperiode løber.

Hvordan ændrer jeg mit password til www.getskills.sana.ai?

Du går til getskills.sana.ai og klikker på ‘Nulstil kodeord’. Så får du et nyt password til den mailadresse, du tilmeldte dig med.

Er der en app?

Nej, men du kan nemt tilgå dine kurser fra en browser på en hvilken som helst device.

Teknikken driller - hvem kan hjælpe mig?

Det kan vi! Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og så får vi det løst sammen.

 

Hjælp - jeg har et helt andet spørsmål!

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Hvad siger vores kunder?

 • „Min største aha-oplevelse på kurset var, at ens egen passion er sindssyg vigtig at finde frem til ifm. at være leder“

  Jeg vil anbefale ’Tal med Gennemslagskraft – for ledere’ til alle nyuddannede ledere eller folk der står overfor at blive ledere snart. Eller til folk, som har brug for at forbedre motivationen til sine medarbejdere eller skills til at præsentere.

 • „Det der især var håndgribeligt og brugbart for mig, var delen omkring slides/præsentationsteknik.“

  Jeg har altid haft det fint med at tale foran andre; men kurset har fået mig til at tænke over nogle ting, som gør at jeg kan blive bedre til at "eje lokalet" og forbedre min præsentationsteknik.

  – Thomas Bjerregaard, Key Account Manager & E-Com Lead

 • „Efter kurset føler jeg, at jeg har mere kontrol over mig selv, når jeg skal tale foran andre“

  Jeg vil anbefale Tal med Gennemslagskraft til ledere og lignende. Så man kan holde gode oplæg og udvikle sig selv og medarbejdere

 • „Jeg fik redskaber som jeg slet ikke havde før“

  Det var perfekt med øvelser mellem videoerne

 • „Kurset betød, at jeg føler mig bedre til at forberede mig på at tale, selv om usikkerheden nok stadig er der“

  Min største aha-oplevelse da jeg tog Tal med Gennemslagskraft - for ledere var, at at små øvelser/ tanker kan ændre ens personlige ro

  Thorbjørn Nielsen, Byggeplads Supervisor

 • „Lærerigt, og nemt at følge med i“

  Jeg er mere opmærksom på hvilke værktøjer jeg kan bruge som leder

 • „Godt kursus med korte videoklip og forskellige øvelser“

  Det var især godt at få genopfrisket Fisk-modellen

  Hanne Røhl Kriegbaum, Global HR Director

 • „Super fint kursus (Tal med gennemslagskraft - for ledere)“

  Dejligt at man kan tage kurset, når det passer ind.

 • „Jeg lærte mange nye tips og tricks. Fint med opfølgningsspørgsmål efter hvert afsnit“

  Største take-away: hvordan man dæmper nervøsiteten, når man skal præsentere

Korte kurser, når det passer dig

Med GetSkills springer du køen over og får værdifuld viden her og nu.

Online og mobilt uanset hvor du er

GetSkills er effektive online kurser lige der hvor du befinder dig.

30 års erfaring sikrer kvaliteten

Bag GetSkills står et team af kompetente og erfarne kursusudviklere og undervisere.

Skift til høj kontrast